avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei medicale de incadrare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei medicale de incadrare in grad de invaliditate

in data de 24.05 2011 am depus la cabinetul de expertiza de care apartin o contestatie la incadrarea in grad de invaliditate. mi s-a spus sa merg acasa sa astept sa fiu chemata la bucuresti pt evaluare. tinand cont ca au trecut cele 45 de zile lucratoare (care am inteles ca este termenul in care puteam fi chemata), ce pot face mai departe? vreau sa fac o cerere pt a afla in ce stadiu se afla contestatia mea. unde sa o depun? ce sa cer exact? va multumesc
Cel mai recent răspuns: esgabriela , utilizator 11:40, 7 August 2011
Depune o cerere prin care soliciti informatii legate de solutionarea contestatiei trimise. Da se depune unde ati facut contestatia.
Va multumesc pt raspuns. Intre timp am mai descoperit ceva ce nu stiam, pe site-ul min. muncii si anume ca nu mai sunt supuse revizuirii medicale periodice persoanele cu invaliditati care afecteaza ireversibil capacitatea de munca. Stie cineva daca mai este valabil acest lucru, intrucat boala mea se incadreaza la acest criteriu, conform anexei 224 bis (pg, 185) din HG 257/2011. Ce sanse am sa raman cu vechea incadrare in grad sau sa mi se dea certificat permanent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare majagna majagna sunt diagnosticat cu scleroza multipla, sunt pensionat grad 2 de boala, unde as putea o lista cu bolile si stadiu lor pentru a sti daca pot fi incadrat ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare urmas invaliditate cum pot face contestatie la decizia de pensionare a fiului meu in varsta de 26 de ani ? mentionez ca fiul meu are diagnosticul retard psihic sever cu tulburari ... (vezi toată discuția)
Decizie medicala de incadrare in grad de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua , Revin cu o intrebare in legatura cu pensia de invaliditate . Urmeaza sa-mi intocmesc dosarul pentru obtinerea pensiei de invaliditate ( ... (vezi toată discuția)