avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate omicron

Activitate omicron

Răspuns la discuția Abuz
dupa cum ati vazut nu sunt impotriva platii...ci a cuantumului si a modului in care s-a procedat. mi se cer bani fara o intelegere ce ar fi stat la baza conventiei. Cineva a decis...
cu gazele, liftul, etc. stiu. Aci era vorba de principiu. Platesc niste servicii pe care nu le folosesc. Tot bani sunt. In fine. Va tin la curent cu mersul evenimentelor...
Răspuns la discuția Abuz
da, 5000, de ce nu 100000?! si uite asa se instituie inca o putere in stat; asociatia de proprietari...cativa se strang dupa o seara mai grea si dau o decizie, apoi vin cu conventia, ti-o vara sub nas si tu trebuie sa zici ca romanu`: da, sa traiti!
Atata timp cand conventia este unilaterala este un abuz, ca pana la urma de aia ii zice conventie.
Ma intereseaza cine/ce stabileste cuantumul cheltuielilor suplimentare.
Lucrurile sunt complicate; suntem la parter, dar platim liftul, nu avem consumatori de gaze, dar le platim, ocupam spatiul doar 8 ore pe zi...

am si eu aceesi problema cu numarul de angajati si cu numarul de persoane trecute la intretinere.
puteti, va rod sa-mi trimiteti modelul de conventie? adresa: office@omicronservice.ro
Răspuns la discuția Abuz
Multumesc pentru raspuns!
Apartamentul este proprietatea noastra.
Daca exista posibilitatea decontarii sumelor cerute de asociatie nu este o problema in a plati, dupa ce se cade de acord asupra sumei. Intrebarea ce am pus-o catre presedinte este cine stabileste cuantumul taxei, e vreo lege ce stabileste o limita, azi taxa fiind de 150 iar peste inca o sedinta de asociatie taxa se poate ridica la 1000, ca asa vrea asociatia...
Adresa de mail: office@omicronservice.ro
Discuție Abuz
Avem o firma ce desfasoara de 5 ani activitatea intr-un apartament la parter. S-a schimbat presedintele de asociatie si acesta a stabilit o taxa de 150 lei pe luna pentru a ne lasa sa ne desfasuram activitatea. Pana acum taxa era de 50 lei. Am considerat ca este abuz si am refuzat sa platim. Am fost amenintati cu desfiintarea. Ce este de facut?