avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii in cazul unei firme
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii in cazul unei firme

In situatia in care o firma cu 5 angajati are sediul intr-un imobil cu 12 familii, cu câte persoane trebuie trecută la întreţinere? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:54, 10 August 2011
Raspunsul corect la aceasta intrebare nu il puteti afla aici pe forum, ci la sediul as. prop.
Conform legislatiei as. prop. o firma care are sediul intr-un imobil trebuie sa incheie cu as. prop. (daca cele 12 familii - in cazul dvs. - sunt constituite in as. prop.) o Conventie in care sunt stipulate toate aspectele privind activitatea firmei respective, care are acces la servicii si utilitati prin intermediul as. prop., drepturi si obligatii - inclusiv nr. de persoane cu care firma participa la cheltuielile specifice pe nr. de persoane prezente in luna de plata (de obicei functie de obiectul de activitate al firmei).
Cum informatiile date sunt foarte ”subtiri” - dar nici nu are importanta pentru noi pentru ca variabilele situatiei de fapt si de drept pot fi diferite si as putea sa dau numai doua exemple: atat salariatii firmei, cat si clientii (cati?) au acces prin casa scarii ca si proprietarii sau au intrare separata, salariatii si clientii consuma utilitati sau nu.
Pe mp, dati-mi o adresa de mail - daca doriti, sa va trimit un asemenea model de conventie, pe care noi il avem incheiat cu firmele care au sediul in apartamente transformate in spatii cu alta destinatie decat locuinta.
am si eu aceesi problema cu numarul de angajati si cu numarul de persoane trecute la intretinere.
puteti, va rod sa-mi trimiteti modelul de conventie? adresa: office@omicronservice.ro
Salut @omicron,
Citesc mesajul tau de pe alt calculator - nu sunt la asociatie. Gasesti Modelul de conventie la sectiunea Documente utile, aici pe forum.
Am notat adresa ta, iti pot trimite daca nu gasesti, dar uita-te aici:
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentele in care au loc activitati comerciale caragiu caragiu Doresc sa aflu daca detinatorii apartamentelor aflate in cadrul asociatiei de proprietari in care se desfasoara activitati comerciale au fata de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere de catre o societate paulica_67 paulica_67 am o societate care isi are sediul intr-un apartament. toate utilitatile sant platite de mine catre societrati specializate(apa, curent,gunoi).cu toate astea ... (vezi toată discuția)
Declaratie desfasurare activitate lucrativa Raheli Raheli Buna seara, ma puteti ajuta cu un model de declaratie pentru sociateti care au sediul intr-un apartament de bloc? cum aflam cate persoane vin zilnic in bloc ... (vezi toată discuția)