avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Activitate mihaicj

Activitate mihaicj

Este vorba de o concediere voalata...angajatului i s-a pus in fata demisia (deja redactata si acceptata de firma) + clauza de confidentialitate. Angajatii au semnat pentru a putea beneficia de compensatiile banesti...
Multumesc.
Multumesc.
Tocmai am aflat noutati:
- contractul prevede sa nu discuti despre clienti, sa nu te angajezi la concurenta...nici macar ca si consultant...iar totul se incheie cu un etc. . Ce vrea sa insemne etc-ul ? :(
- concedierea s-a produs sub forma demisiei, asadar concediatul nu beneficiaza de somaj !!!!!!!!

Multumesc.
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat pentru a sti in ce directie sa ma indrept (:
Datele problemei sunt urmatoarele:
- inca sunt angajat
- am si o firma proprie al carei obiect principal de activitate nu concureaza firma la care sunt salariat dar am in portofoliu si produse similare comercializate de firma la care sunt salariat
- acum o luna au fost reduse 2 posturi, urmeaza altele doua si cred ca sunt si eu vizat
- colegii concediati au plecat cu contract de confidentialitate pe un an de zile, cu compensatii banesti

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- e posibil sa mi se intrezica sa-mi desfasor activitatea pe firma la care sunt asociat unic si administrator ?
- daca da, e posibil sa infiintez o alta firma cu un alt asociat unic (fiul, sotia) de pe care sa lucrez in continuare in acelasi domeniu?

Fiindca asta stiu sa fac si fiindca e musai sa traiesc (credite, etc.) e oarecum musai sa concurez firma la care voi fi fost angajat...asta este...
Ce ma puteti sfatui ?
Multumesc,
Mihai