Problema este ca eu pentru luna ianuarie mai am de plata 358lei+penalizari +feb+mar+apr (nu cred ca sunt importante sumele restante pt fiecare luna in parte) pana in luna mai care este achitat complet. Este normal?
Buna ziua,
Am si eu o problema cu restantele de intretinere; locuiesc intr-un apartament de 3 camere impreuna cu sotia si soacra, am ramas restant la intretinere cateva luni, am inceput sa platesc din restantele respective dar suma restanta nu a scazut mai deloc cu toate ca eu plateam mai mult decat era intretinerea pe luna (ma refer la lunile de iarna). Cand am fost la administrator sa-l intreb ce se intampla, acesta mi-a dat un tabel in care mi-a aratat restantele si mi-a zis k eu platesc restante pentru lunile de la inceputul anului pentru ca eu nu am precizat ce luna de intretinere/restanta vreau sa platesc drept pentru care el imi scadea cate putin din fiecare luna......intrebarea mea este: trebuie sa precizez ce luna de restanta platesc sau se considera ca platesc prima luna de restanta???
MULTUMESC FRUMOS!!!