avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate ralucaionela

Activitate ralucaionela

Discuție Pedeapsa minor
Am o intrebare scurta...Daca un minor bate pe cineva atat de rau incat il baga in coma ce pedeapsa ar primi minorul in varsta de 17 ani daca nu si-ar mai reveni din coma persoana batuta?va multumesc
Răspuns la discuția amenintare
acel video din cate mi-a spus fostul prieten este de cand aveam 15 ani.in schimb nu mi-a oferit bani dar mi-a spus ca daca intretin relati sexuale cu el nu imi va face nici un rau si ca ma va lasa in pace:(iar acum ma santajeaza ca va posta acel video pe internet,ca il va arata tuturor..
Discuție amenintare
va rog frumos sa ma ajutati.am o problema foarte mare cu fostul meu prieten.Ma ameninta mereu ca ma omoara,ca nu stiu de unde va aparea,si ca ma va face de ras in scoala si in oras.nu stiu ce as putea face :((am incercat sa vorbesc calm cu el,:sorry:si nu sa putut face nimic.Mi-a spus ca le va arata prietenelor mele un video cu mine(din cate am auzit cand faceam noi dragoste:">)deja a inceput sa il arate varului meu,unui amic,si la 2 colege...In plus am uitat sa mentionez ca eu am 16 ani iar el 21..si ca i-a spus mamei mele ca el a fost primul baiat din viata mea(adica primul cu care am facut dragoste)mi-a spus ca daca nu voi face ce spune el si nu voi mai face dragoste cu el o voi incurca..in plus am anumite inregistrari in care el spune ca"fa te omor,te calc pe cap,pentru ca esti o curva o panarama si asa vei ramane"bine inteles ca nu sunt asa cum spune el.:(ajutati-ma va rog:((