avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters218796

Activitate ContSters218796

mi s-a pus vodka in paharul de suc, in acest fel am ajuns sa nu mai pot sa mai vorbesc coerent sau sa pot sa stau in picioare. la prima ora ma duc la politie, dar intrebarea mea ar mai fi, o sa afle sotul meu? exista vreo metoda in care sa nu ajunga aceasta informatie mai departe de sectia de politie? stiu ca se poate organiza flagrant, dar ce ar implica asta?
va rog foarte mult sa ma ajutati! acum ceva timp un coleg de munca a profitat de mine si m-a imbatat ca sa se culce cu mine. a filmat toata seara si acum ma ameninta ca daca nu ii dau bani ii arata sotului meu filmarile. unde as putea sa il reclam, mai ales ca duminica vrea sa ii dau banii....sunt disperata, mi-a distrus viata iar acum vrea sa imi distruga si casnicia. am toate mesajele scrise de el...ce pot sa fac?
Răspuns la discuția perioada de proba
dar pe viitor, se poate sa cer eu sa existe perioada de proba, sau este la alegerea anjagatorului daca imi acorda aceasta perioada de proba?
Răspuns la discuția perioada de proba
sper sa nu se ajunga la asta, dar este bine sa fiu informata de la inceput ce am de facut in aceasta situatie.

multumesc frumos pentru lamuriri!
Răspuns la discuția perioada de proba
multumesc frumos pentru raspuns. dar daca nu se accepta incetarea contractului cu acordul partilor ce as putea altceva sa fac?
buna ziua! recent m-am angajat la un magazin pe functia de agent vanzari. la data semnarii contractului am observat ca in acesta nu este prevazuta si o perioada de proba. intre timp mi-a fost oferit un alt job mult mai bun si mai pe nivelul meu de experienta cu conditia sa incep la data stabilita de ei. in contractul pe care l-am semnat la firma la care lucrez este prevazuta o perioada de 20 de zile de preaviz pe care nu pot sa le termin intrucat trebuie sa incep la cealalta firma pe data de 1. cum pot proceda astfel incat sa termin luna si sa nu existe neplaceri? perioada de proba m-ar fi fost necesara pt ca as fi putut sa plec fara preaviz. daca contractul este pe perioada determinata se mai ofera perioada de proba?
multumesc!