avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Activitate Alinia36

Activitate Alinia36

Bunå Stefania, iti multumesc pentru sfaturi, pot så gåsesc o copie unde pot så dovedesc cine sint. Mie una nu-mi serveste act de cålåtorie, eu dacå intru in tarå ca så-mi "fur" copii trebuie så meargå rapid . intru si ies in aceasi zi . Tatål copiilor dacå må prinde må omoarå. Foarte sincer spun si adevårat. Eu am nevoie de sistemul roman så må creadå , am fost in contact cu politia comunei, cu politia judetuli , nimeni nu se uitå la nevoile copilasilor mei. Cind am contact cu Romania prin telefon må concentrez si adun mintal doar pentru o convorbire la telefon. Nu sint slabå de fire , ei sint mai vulgari . Am vorbit si cu avocata lui in tarå , dar nu se putea face diferenta intre una care tråieste intr-un cort si ea. Poat un avocat chiar si in simpatie pentru clien så vorbeascå in halul in care mi-a vorbit ea? Eu impreunå cu ministerul de familie aici in Danemarca facem tot ce putem , in Romania este problema noastrå mare.
cu simpatie si multumiri pentru atentie
Cum am scris , toate actele mele sint furate, na-m nici måcar posibilitatea de a dovedi cine sint ca persoanå iar ambasada romanå din Danemarca , hm da laså de dorit. Dar voi incerca si aceastå posibilitate . Multumesc anticipat.
Am custodia temporalå deplinå asupra copiilor, recunoscutå de curtea de judecåtorie din Danemarca.Nu sint cåsåtoritå , el trebuie så-mi plåteascå pensia alimentarå pentru cei doi coppi. Dreptul juridic din Danemarca este de partea mea, eu am intretinut copii de cind sau nåscut, tatål lor nu a lucrat in toti acesti ani . Din nevrute , din necunoastere a limbii, din lenevie, nu stiu dar au fost tot timpul motive ca el så nu lucreze. Eu am inaintat actele la ministerul de justitie in Romania cu ajutorul ministerului din Danemarca, in Danemarca mi-e recunoscutå råpirea copiilor dar in Riomania lucrurile sint mai lente. Sint chematå in judecatå in Romania pentru acelasi motiv pentru care tatål copiilor a fost chemmat de nustiu cite ori dar nu sa prezentat (motiv pentru care eu am cistigat custodia asupra copiilor)in Danemarca. Vreau så sesizez cå si eu si copii am tråit intr-o relatie violentå cu acest bårbat, Aici in Danemarca automat primeste victima råspunderea copiilor.In schimb in Romania am adus la cunoastere si politiei si Protectiei Copilului ce fel de pårinte este dar bineinteles cå nu sint luatå in serios. Pentru instantele romanesti el este tutorele familiei. Nu ma-u våzut niciodatå , am comunicat doar prin e-mail si cu politia prin telefon dar de cite ori vorbesc cu ei mi se råspunde ca la usa cortului. Sincerå så fiu mi-e fricå si increderea mea in instantele din Romania e foarte decåzutå. Vå multumesc anticipat pentru råspuns si timpul folosit. Cu respect .
Sint intr-o situatie grea si fårå nici o sperantå: Copii mei (doi båieti de 2 si 6 ani) au fost råpiti de cåtre tatål lor din Danemarca in Romania. Legile asupra custodiei sint diferite de la tarå la tarå. Eu am obtinut custodia permanentå asupra copiilor in Danemarca dar in Romania nu sint luatå in serios ca mamå. Care sint drepturile mele ca mamå asupra copiilor de ai aduce inapoi unde sau nåscut si crescut toatå viata lor? Tin så mentionez cå en nu må pot deplasa in tarå , in primul rind pentru cå am fost amenintatå cu moartea si in al doiles rind pentru cå actele mele (pasaport, buletin si certificat de nastere ) mi-au fost furate de cåtre tatål copiilor. Cine må poate ajuta cu sfaturi. Acum mi-am pierdut orice sperantå så-i mai pot scoate din Romania .Am vreo sperantå ca så-mi våd din nou copii dacå ei se aflå in Romania ?