Buna seara!
Sunt citata in calitate de reclamanta intr-un proces care a fost suspendat si acum este repus pe rol din oficiu pentru perimare. Va rog sa-mi spuneti ce consecinte sunt daca nu ma prezint la termenul respectiv. mentionez ca doresc "stingerea pricinii". Va multumesc pentru ajutor.
In cadrul unei actiuni in constatare a dreptului de proprietate asupra unui imobil care a apartinut bunicii mele (decedata in 1978) instanta a solicitat aducerea anexei 24 pentru a dovedi calitatea mea de unic mostenitor.
Primaria municipiului Campina, municipiu in care a avut ultimul domiciliu bunca mea, nu mai elibereaza acest document. De unde il pot obtine?
Va multumesc
Va multumesc. Cred ca din necunoasterea limbajului juridic nu am formulat corect intrebarea.Este vorba de o actiune de constatare a proprietatii asupra unui imobil mostenit, sunt unic mostenitor si nu sunt litigii asupra bunului. Dupa al doilea termen mi s-a fixat un al treilea la aproximativ 5 saptamani . Problema mea este ca lipsesc din tara pana la inceputul lunii martie, avocatul care ma reprezinta nu poate rezolva fara mine solicitarile instantei. As dori ca termenul urmator sa fie stabilit in martie. Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc din nou pentru ajutor.
Va multumesc pentru interes. La intocmrea cererii pentru actiunea in constatare avocatul care ma reprezinta a omis sa solicite constatarea proprietatii asupra imobilului, a mentionat numai terenul. La dosar exista actul original cu care bunica mea a cumparat imobilul in 1926 precum si o documentatie cadastrala pe numele meu, in calitate de detinator.
Va multumesc din nou.
Buna ziua!
In cadrul unei actiuni de constatare a dreptului de proprietate asupra unui imobil si a terenului aferent, mostenite de la bunica mea, instanta a solicitat prezentarea unor planse fotografice ale imobilului. Va rog sa-mi spuneti daca acestea sunt fotografii obisnuite si daca trebuie executate de persoane autorizate. Mentionez ca nu sunt alti mostenitori si nu sunt litigii privitoare la bunurilre respective.
Va multumesc
Va multumesc. Deci voi plati la Trezoreria Iasi, in contul primariei Iasi? Nu trebuie nici o mentiune legata de Tg Neamt ? Iertati-ma ca insist, n-as vrea sa fac vre-o incurcatura.
Unde trebuie sa achit taxa judiciara de timbru daca am domiciliul in Iasi si sunt reclamanta intr-un proces ce se desfasoara la Judecatoria Targu Neamt?