Buna ziua!
In cadrul unei actiuni de constatare a dreptului de proprietate asupra unui imobil si a terenului aferent, mostenite de la bunica mea, instanta a solicitat prezentarea unor planse fotografice ale imobilului. Va rog sa-mi spuneti daca acestea sunt fotografii obisnuite si daca trebuie executate de persoane autorizate. Mentionez ca nu sunt alti mostenitori si nu sunt litigii privitoare la bunurilre respective.
Va multumesc
Este prima oara cand aud acest lucru. De obicet se cere expertiza pe teren unde se va constata existenta imobilului , descrierea lui, evaluarea etc . Expertiza poate sta ulterior la baza intabularii .Poate v-au cerut planuri cadastrale , nu stiu. Fotografiile pot reprezenta orice imobil nu exista nici o dovada ca e unul si acelasi cu cel in litigiu.
Va multumesc pentru interes. La intocmrea cererii pentru actiunea in constatare avocatul care ma reprezinta a omis sa solicite constatarea proprietatii asupra imobilului, a mentionat numai terenul. La dosar exista actul original cu care bunica mea a cumparat imobilul in 1926 precum si o documentatie cadastrala pe numele meu, in calitate de detinator.
Va multumesc din nou.
Titlu proprietate
dia911
Avem urmatoarea problema : Parintii mei au cumparat la tara casa bunicilor si pamantul de pe langa casa 1,5 ha platindu-i pe frati dar nu au intabulat nimic. ... (vezi toată discuția)