Buna ziua, apelez la dvs cu o intrebare. Subiectul principal fiind o casa la tara, care apartine bunicilor mei, bunicul a decedat in urma cu 20 de ani, numai bunica ramanand in viata. Am aflat de curand ca aceasta ar fi facut acte pe casa unei matusi de-ale mele, fara acordul tatalui meu (respectiv fiul ei) . Ma gandesc ca fiind 4 copii , tatal lor fiind mort, se imparte totul in mod egal , atat la sotia supravetuitoare, cat si la cei 4 copii, nu cred ca poate face ceva fara acordul tuturor. Daca ea intradevar a facut acte unuia din ei, fara acordul tuturor este in regluna, poate proceda astfel?....daca nu..ce se poate face in cazul acesta?
Buna ziua,am si eu o problema, la un proiect pentru realizarea unui parc intr.o anumita comuna,in documentatia cadastrala nu este specificat domeniul din care face parte terenul pe care se doreste a fi construit. Pentru ca proiectul sa fie eligibil,trebuie specificat faptul ca terenul se afla pe domenul public...cum sa procedez? Imi trebuie ordinul prefectului? si daca da,ce trebuie sa contina dosarul ce trebuie depus pentru obtinerea lui?