din anul 1920 pamanul este al familiei mele.. dupa desfiintarea regimului comunisti cineva sa oferit sa ne faca actele pe pamant. casa e proprietatea noastra, insa gradina, impreuna cu terenul e ra proprietatea statului. cu chiu cu vai cumparatorul ce e unde e areusit sa ne duca cu zaharelul pt ca ne-a amagit de multe ori ca e gata judecata si cand colo anul trecut abea sa finalizat! prietenul lui avocatul nea sunat sa ne zica , ca am reusit. faza cu notarul finalizarea actelor etc trebuia facuta sau terminata pt ca am inteles ca merge repede. in atentecontract neam inteles la suma. acum el nu zice nimic- pt ca se stie ca a scazut pretul, dar avocatul nea zis ca ne da in 2 ture. eu las contacta e avocat dar vreau sa stiu cum sa ii spun si ce sa ii spun. daca acel antenctract e valabil daca imi voi lua banii etc. de aceea vam intrebat pe dumneavoastra
deci nu stiu de unde sa incep.... bunica mea vrea sa vanda teren.(loc de casa) acum 3 ani a venit un cumparator sa oferit sa faca el actele necesare cu conditia sa ii vindem lui. el nu stia ca in mom cand sau facut actele prin anii 90 locul acela era trecut proprietatea statului si nu a noastra. sa oferit sa faca si acele acte- judecata etc in schimbul unui antecontract sa zic asa- ca noi nu o sa vindem nimanui terenul . problema e alta.:
1) dureaza de 3 ani! adica din octombrie-noiembrie sa terminat judecata sau ce o fost dar actele la notar una alta nu vin!
2) antecontractul acela nu are un fel de termen de valabilitate sa zic asa... cumparatorul e plecat in sua si nu da niic un semn de viata!
va multumesc anticipat!