avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate dagiani

Activitate dagiani

Răspuns la discuția Sanctiune administrativa
Buna,Am fost la Calafat la Procuratura si am scos Decizia,Sanctiune Administrativa(Amenda 600 de lei),dupa care am fost la Craiova la Politia Rutiera,am facut copi dupa toate documentele,am vazut permisul dar nu mi lau dat au zis ca mil trimite la Timisoara pana pe 15 Septembrie.Ce sa mai fac?Ca nu am bani sa platesc amenda.Decizia a fost luata in 04-10-2010.cand se prescrie?Sau daca se prescrie?Daca doriti va pot scrie tot ce scrie in Ordonanta.Ce fac mai departe sa-mi pot recuoera permisul de conducere?Eu din asta traiesc.
Multumesc mult pentru consultanta am sa va urmez sfatul..Dar in cazul ca permisul meu nu se afla totusi in Timisoara ,ce trebuie sa fac?
Buna,in primul rand va multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns.Eu am fost la Politia Rutiera din Timisoara de unde apartin dupa aproximativ 5 luni de la retinerea permisului si mi-au spus ca acesta se afla la Politia Rutiera din jud.Dolj mai exact in Craiova.Am fost informat ca trebuie sa ma duc prima data la Calafat sa iau sentinta data de procuror si cu ea sa ma prezint la Politia Rutiera din Craiova pentru a-mi ridica permisul de conducere.Din ce mi-ati scris Dvs. rezulta ca permisul meu ar trbui sa se afle la Politia Rutiera Timisoara.Ce ar trebui sa fac pentru a sti cu exactitate de unde sa imi ridic permisul?
Anul trecut am lucrat pentru cineva care ducea masini in Bulgaria pentru inmatriculat,buun,toate bune pana intro zi cand imi zice te duci cu masina asta o treci vama la Calafat o inmatriculezi si vi inapoi,ok am ajuns in vama la Calafat si am aflat ca masina avea numere false,de fapt nu erau false dar erau de la o alta masina(tot false se cheama nu?).Mi sa intocmit dosar penal nu a ajuns la tribunal niciodata sentinta a dato procurorul,Sentinta Administrativa intrebarea mea este; Ce Poate Sa Insemne?Eu cum Pot Sa-mi Recuperez Permisul De Conducere?(ca lau luat la vama doar pentru o luna)Eu fiind din alt judet.