va multumesc foarte mult domnu chertes va admir pentru seriozitatea de care datii dovada sunteti exact persoana pe care o cautam sa ma ajuta in cazul meu va multumesk foarte mult:worthy:
da ms de ajutor nu ma simt si asa destul de rau akm ati reusit sa ma faceti sa ma simt si mai oribil....cum adik persoana care a condus fara permis e major are 25 de ani nu e minor sa zici ca saracu nu a stiut ce face,adik el nu pateste nik pt ce a facut??eu ma aleg si cu dosar si mana rupta si masina praf si el incontinuare merge la distracti si cere si masina lu altii sa leo faca praf plus ca mai are o antecedenta similar ca in cazul meu de care am aflat tot la politie...nu mi se pare corect plus ca si eu ma aflam sub influenta bauturilor alcoolice,ROG FRUMOS UN SFAT DE LA UN AVOCAT DAK EXISTA PE FORUMUL ACESTA!!am fost si la medicul legist si am luat o adeverinta cu 60 de zile de spitalizare deci va puteti da seama in ce stare imi este mana,nu e doar o simpla ruptura.Ma nenorocit pe viata va rog frumos domnilor avocati raspundetimi doar de asta e situl avocatnet vreau dreptate va rog ajutatima
totul a inceput sambata seara eram la un bar la o discoteca intalninduma cu cativa prieteni acestia miau spus sa mergem intrun alt sat in apropiere,eu am refuzat pentru ca am baut si nu ma risc sa conduc asa,la care acestia 2 miau spus ca conduc ei pana acolo.Iam intrebat dak au permis si unul a spus ca are doar ca nul are la el iar celalalt ca nu,prost fiind am acceptat #-o pe drum acesta care a spus ca are carnet a facut o manevra din care masina sa rasturnat peste cap in sant,la venirea politistilor am aflat ca acesta nu poseda carnet de sofer si avea o imbibatie de 0,87 in aer expirat acesta a dat declaratie ca el a condus dar akm mie frica ca poate nu imi va plati prejudiciul pe masina va rog ajutatima nush ce sa fac.precizez ca a fost pe un drum comunal drept fara alte masini implicate doar a mea care e praf si nu se mai poate repara....iar mie mie rupta mana dreapta in 3 locuri si cel care a condus si celalalt nu au patit nik