avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Activitate Maramara1959

Activitate Maramara1959

Răspuns la discuția spatiile verzi
Va multumesc, dar un lucru nu inteleg ,copacii perfect sanatosi si de dimensiuni mici iau taat iar cei mari afectati nu au facut nici o lucrare de tualetare corespunzatoare.
Un alt aspect pe EXTERIORUL unui bloc la nivel etaj paru ( blocul fiind acoperit) A CRESCUT UN ARBORE CARE ARE O INALTIME MAI MARE DE TREI M AVERTIZATI NIMENI NU A VENIT SA IA MASURA , locatarul in cauza nu are utilaje oespunzatoare pt a efectua acesta lucrare atunci ce sa mai cred, unde este ajutorul pentru cetateni?.Va multumesc
Discuție spatiile verzi
Conform Legii 24/2007/republicata spatiile verzi sunt in administrarea Primariilor.
Cei de la Primarie acum vin si taie gardurile vii care imprejmuiesc spatiu de langa blocuri unde locuiesc si deasemenea unii copaci care nu sunt afectati vegetativ.
A-si dori sa stiu carei Legi este posibila acesta fapta ,precizand ca de cand sunt in acest oras ( 9 ani) nu am vazut pe nimeni din primarie sau alte institutii sa vina si sa contribuie cu ceva la aceste spatii, toate au fost intretinute si inbunatatite pe cheltuiala locatarilor. Va multumesc.
Discuție DOCUMENTARE
Doresc sa stiu daca dupa o perioada de 11 ani nu am mai practicat functia de contabil, lucrand in alt domeniu, pot sa tin o evidenta contabila ? si daca trebuie sa fiu atestata - contabil autorizat.