avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DOCUMENTARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DOCUMENTARE

Doresc sa stiu daca dupa o perioada de 11 ani nu am mai practicat functia de contabil, lucrand in alt domeniu, pot sa tin o evidenta contabila ? si daca trebuie sa fiu atestata - contabil autorizat.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:02, 15 August 2011
Ca si angajat da, ca si pfa CA pana in 35000 euro.
lucian__ a scris:

ca si PFA de ce nu ca si SRL?
ovidiu7676 a scris:

lucian__ a scris:

ca si PFA de ce nu ca si SRL?

Aveti raspunsul chiar aici pe avocatnet: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei srl kerekesmargo kerekesmargo 1.un economist cu studii superioare economice , poate sa infiinteze un srl cu activitatea de tinerea evidentei contabile pentru diversi clienti ( firme cu ... (vezi toată discuția)
Ca sub 35000 euro daniela2726 daniela2726 buna ziua! am si eu o intrebare legata de noua lege a contabilitatii: - pot eu ca persona fizica cu studii economice superioare sa imi deschid un SRL in ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)