avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor CA sub 35000 euro
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

CA sub 35000 euro

buna ziua!
am si eu o intrebare legata de noua lege a contabilitatii:
- pot eu ca persona fizica cu studii economice superioare sa imi deschid un SRL in domeniul contabilitatii pt a tine evidenta firmelor mici adica cu CA sub 35000 euro?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:24, 5 Mai 2011
Ca persoana fizica cu studii economice superioare va puteti deschide PFA cu activitate de contabilitate si puteti tine evidenta contabila a firmelor cu cifra de afaceri sub 35000 de euro.

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei srl kerekesmargo kerekesmargo 1.un economist cu studii superioare economice , poate sa infiinteze un srl cu activitatea de tinerea evidentei contabile pentru diversi clienti ( firme cu ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru servicii contabile cristina_71 cristina_71 Buna seara, exista posibilitatea infiintarii unui PFA pentru servicii contabile pentru un absolvent al unei institutii superioare de profil economic? (vezi toată discuția)
Pfa activitate contabilitate - cand intervine limita de 35000 euro? simoalin simoalin Buna ziua, Am un PFA cod CAEN 6920 - \\"Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal\\". Conform legislatiei dintr-o ... (vezi toată discuția)