avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei SRL

1.un economist cu studii superioare economice , poate sa infiinteze un srl cu activitatea de tinerea evidentei contabile pentru diversi clienti ( firme cu cifra de afacere peste 35000 euro) , trebuie sa fie membru CECCAR??
2. poate sa fie asociat cu o pers. membru CECCAR pentru infiintarea unei firme de contabilitate
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 22:52, 3 Noiembrie 2011
1.Pentru a infiinta firma de contabilitate trebuie sa fiti expert contabil.
2.Da,va puteti asocia cu un expert contabil dar acesta va detine cel putin 51% .
nici pe PFA nu pot sa tin contabilitate ( pentru firme cu cifra de af.peste 35000 euro)??
Pe PFA puteti tine contabilitatea fara probleme in situatia pe care ati prezentat-o.
Gasiti mai multe detalii aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Ca sub 35000 euro daniela2726 daniela2726 buna ziua! am si eu o intrebare legata de noua lege a contabilitatii: - pot eu ca persona fizica cu studii economice superioare sa imi deschid un SRL in ... (vezi toată discuția)