avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru_floarea64

Activitate alexandru_floarea64


Vă mulțumesc pentru răspunsuri, o zi frumoasă!
raluk0207 a scris:

Atunci sunt doar bunurile tatălui. Proprii.
Mama nu are niciun drept

Avem și hotărârea judecătorească și actul de indiviziune

alexandru_floarea64 a scris:

Da

Îmi cer scuze, nu am specificat, că două dintre surori ale tatălui meu
Primăria a eliberat un act de proprietate ,pe acest act au fost trecuți tatăl meu și două surori, noi am dat în judecată primăria și s-au făcut acte de proprietate pentru fiecare dintre ei . Adică tatăl meu deține un act de proprietate .

raluk0207 a scris:

Ce treaba au casa și terenul cumpărate de părinți cu actul în care era tatăl dvs cu surorile lui?
Tot nu am înțeles ce act au avut mai exact părinții dvs. Cum se cheamă?

Când au cumpărat casa, pe vremea aceea se cumpără cu chitanță, în urmă cu 6 ani ,eu am angajat un avocat și au făcut acte pe casă plus terenuri. Am făcut aceste acte pentru că tatăl meu era pe un act de proprietate cu două dintre surorile lui ,după ce s-a făcut actele ,s-a făcut și separarea de surorile tatălui . Fiecare a avut actul lui de proprietate.

raluk0207 a scris:

Ce acte de proprietate au avut părinții dvs?

Tatăl meu trăiește și bunurile au fost dobândite în timpul căsătoriei
Bună dimineața, mama mea a decedat în 2 noiembrie 2022 , era căsătorită cu tatăl meu de 65 de ani ,noi suntem trei surori și una dintre surori a fost la primăria din comună ,pentru deschiderea succesiuni după decesul mamei . La primărie au spus că mama nu este trecută în actele casei și a terenului pe care îl deținea împreună cu tatăl meu și nu avem pentru ce să deschidem succesiune, decât după decesul tatălui. Vă rog să mă lămuriți și pe mine, dacă părinți mei erau căsătoriți, de 65 de ani ,de ce nu se poate deschide succesiunea după decesul ei?
Discuție Grupe de munca
Bună dimineața, am 9 luni lucrate in conditii speciale si 11 ani 11 luni in conditii deosebite. Doresc să știu dacă cele două grupe se cumulează?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc pentru răspunsuri, nu este violent fizic dar verbal da , mă jigneste foarte mult. Am să mă gândesc la ce va fi mai bine pentru mine . O duminică plăcută vă doresc !