avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate ANILIX

Activitate ANILIX

Nu au rezultat copii ,dar eu vreau sa imi iau numele din timpul casatoriei,deoarece in Spania semnez acte si dau materiale pe semnatura din timpul casatoriei si fiind cunoscuta cu acel nume as vrea sa revin la el.Oare pot prin cale judecatoreasca?Eu am dat si la monitorul oficial
Sotul a divortat de mine fara ca eu sa stiu si a cerut in hot,.de divort sa revin la numele de fata.Am revenit la numele de fata,am schimbat buletinul,si eu locuiesc in Spania iar el in Romania.Acum dupa ce am schimbat toate actele din Romania,eu aici lucrez si sint cunoscuta sub numele din timpul casatoriei.Pot oare prin judecatorie ca sa obtin din nou numele pe care lam avut fara ca el sa fie intrebat?Eu am dat si in monitorul oficial ca vreau sa imi schimb numele,dar nu stiu cum sa procedez.Va rog mult un raspuns si daca se poate imi iau un avocat sa ma reprezinte
Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca?
Tatal meu a decedat si avea o pensie de 871 roni,iar mama are o pensie de 350 roni.Poate beneficia si de pensie de urmas sau trebuie sa renunte la pensia ei?
Am uitat sa mentionez ca mama nu a lucrat la stat,ci a lucrat croitorie si platea ca sa poata avea si ea o pensie care era cam 100 roni si de cind au dat prin lege ca cea mai mica pensie sa fie 350 roni i s-a marit si ei.Nu se poate ca sa o pastreze si pe a ei si jumatate din a tatalui?