multumesc mult exact ce doresc cei de aici k sa treaca timpul sa infiinteze culturile si dupa aceea sa-mi ceara bani pe lucrarile de infiintare a culturilor iar cei de la primarie nu vor sami primeasca nici un fel de cerere la care sami dea un nr de inregistrare mentionez k este o comuna mai mica si oameni nu sant chiar asa de documentati si ei mizeaza pe nestiinta oamenilor si fac cam ce vor chiar te dau afara din birou daca nu au chef de tine sau nu le convine ceva si insisti toata vina este a secretarului care daca el zice nu primarul si ceilalti pun capul in jos spunetimi va rog unde pot sa ma adresez pt k eu am fost plecat din tara o perioada mai lunga va multumesc inca o data
da este la primarie unul la asociatie unul si la matusea mea trebuia sa fie unul dar eu nu l-am mai gasit in casa dupe inmormintare iar cei de la primarie si consiliu nu vor sa mil dea sub motivul k nu e atributia lor sa caute contracte vechi am vrut sa trimit ceva scris la sediul asociatiei dar nimeni nu stie adresa asociatiei
multumesc da am terminat taxa de succesiune din ianuarie am deschis rol la primarie pe numele meu dar nu am contractul de arendare iar cei de la primarie spun k nu il au si ei nu se baga ca nu e de datoria lor sa-mi dea contractul sau copie.Cei cu asociatia spun ca ei nu renunta la contract si cei de la primarie nu vor sami dea pt suventie pt ca este pamantul sub contract ce fac in acest fel de unde sa incep k cei de la primarie in frunte cu primarul ridica din umeri si spun k nu au ce-mi face
buna ziua am ramas si eu cu o mostenire de pamant arabil care este la o asociatie sub contract cu o matuse de a mea care a decedat in 2010. cum pot sa procedez ca sa renunt la contractul de arenda pe care la facut persoana decedata? mentionez ca acum sant propietar pe terenurile acelea dar cei de la asociatie si primarie nu vor sa mi le lase pana nu se termina contractul facut de o persoana care a decedat va multumesc pt ajutor cu pasii care trebuie sai urmez