avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate ysm_nutzu

Activitate ysm_nutzu

sa inteleg ca se va intocmi un alt contract de vanzare cumparare intre noi ,contra o valoare ! ! alti banii alta distractie :) alta cale mai putin costisitoare nu exista ? ms.
analiza textului am facut o mai sus , exista cadastru , cotele sunt egale :) cum imi poate da persoana cota ei din teren ? trebuie facut un alt contract de vanzare cumparare intre noi ? care este cea mai buna varianta , si mai ieftina ca pret ? problema mai e si ca persoana nu poate veni din america ! multumesc !
in anul 2007 ,am cumparat impreuna cu o persoana un teren extravilan in cote egale 50%. iar acum am vrea ca eu sa devin proprietarul terenului 100% , numai ca persoana se afla la acest moment in america . ce este de facut ? ce optiuni avem ? care sunt cele mai ieftine ,ca preturi ? trebuie prezenta obligatorie a persoanei din america ? multumesc !!!
Răspuns la discuția divort
sotia nu doreste sa participe , e dezinteresata, nu o intereseaza , a parasit domiciliu, tot ce stiu e ca e in spania , nu avem bunuri , copii , cat poate dura divortul , probe ,doar martori care sa ateste cele spuse de mine?se amana sentintele in acest caz?
Răspuns la discuția divort
sotia este in strainatate , a parasit domiciliu si nici nu poate venii la divort , dureaza mult actiunea in instanta, divortul , sentinta ?nu avem bunuri comune , nu avem copii , e a plecat acum un an , dupa 10 luni de la casatorie . ms
Discuție divort
vreau sa divortez dar sotia nu e in tara , imi trebuie avocat obligatoriu?