avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate nko80

Activitate nko80

casa incerc de doi ani sa o vind dar nu am reusit pina acum,dar daca ii cedez sotului el nu poate fi urmarit in locul meu tocmai pt ca eu nu mai am nimic dar purtam accelasi nume?care varianta e 100% sigura?sot sau parinte?va multumesc inca o data
23,716 ron cu penalizari ,cheltuieli de executare.singurul bun este o camera pe care o impart cu sotul in acte si el are o dacie pe numele lui
va multumesc f mult pt ajutor si imi permit sa va mai pun o intrebare;daca fac instrainare dupa ce s a dat sentinta nu poate fi atacata?Donatia e mai accesibila dar si mai usor de desfiintat?tot exista riscu sa pierd bunul?
daca bunul este pe numele sotului se poate executa?pot instraina prin donatie sau doar vinzare-cunparare?
va multumesc f mult pt ajutor,unde ma pot interesa daca a inscris somatia in Cartea funciara?
somatia contine si o foaie de la judecatorie prin care dispune acceptarea executarii silite pronuntata in data de 06 11 2012 iar ultima plata efectuata a fost in data de 02 11 2009.
Buna ziua,in 2007am contractat un imprumut de nevoi personale in 2008 am ramas fara servici si cu greu am reusit sa mai platesc ratele pina in noiembrie 2009.de atunci si pina in ziua de azi nu am mai facut nici o plata,am fost contactata de o firma de recuperari si acum doua zile am primit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc.ma poate executa chiar daca au trecut trei ani de la ultima plata?si daca da care sunt pasii executari?se mai poate face cava acum?pot instraina bunurile?cu speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
casa este dobindita in timpul casatoriei,eu vreau sa fac act de vinzare-cumparare cu ei iar casa nu este pusa garantie este un credit de nevoi pers dar in scrisoarea celor de la firm de recuperari scrie ca l executa silit.de aici si ingrijorarea mea.daca eu fac act de vinzare cu ei sau orice forma ma afecteaza si pe mine in cazul asta?pt ca suntem rude?
Discuție mostenire
Buna ziua,am si eu o nelamurire privind casa parinteasca;parintii mei sunt pe cale sa se desparta dar au convenit sa mi faca mie acte pe casa lor.problema mea esta ca unul dintre ei are o datorie neplatita de care noi nu stiam dar am gasit o scrisoare de la o firma de recuperare prin care ere amenintat cu executarea silita.daca eu primesc casa cu act de vinzare-cumparare ma poate afecta si pe mine?va rog sa ma lamuriti si pe mine.Va multumesc
Răspuns la discuția reziliere contract
''pachet promotional'' este impropiu spus deoarece nu am beneficiat de nici o gratuitate.nu am avut nici o oferta pt un alt numar de minute sau altceva in plus fata de ce aveam inainte.singurul lucru a fost acizitionarea unui telefon pe care l am platit.nu inteleg cum pot firmele sa ceara o taxa de reziliere daca exista o lege care interzice acest lucru.va multumesc