avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea contractului am cumparat un telefon la promotia din acel moment.nu am beneficiat de nimic gratis.pot rezilia contractul in conditile acestea?in speranta ca ve ti putea sa mi dati un raspuns va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: nko80 , utilizator 09:32, 18 August 2011
cititi contractul si vedeti care sunt conditiile de incetare
ca sa fiu mai explicit anul trecut cind a expirat contractul prelungirea am facut o verbal in urma caruia puteam sa beneficiez si de o anumita oferta pt telefon.acest lucru s a intimplat in iulie 2010 acceptind prelungirea cu inca un an.in noiembrie 2010 am achizitionat un telefon pe care l am platit in baza prelungiri contractului din iulie si automat mi sa mai prelungit contractul pina in noiembrie 2012.doresc sa stiu daca in aceste conditi trebuie sa platesc rezilierea.va multumesc
In mod normal puteti rezilia contractul, insa mai mult ca sigur ca va trebui sa achitati o suma de bani intrucat ati beneficiat de un pachet promotional in momentul in care ati incheiat contractul pe 2 ani. Verificati continutul contractului incheiat.
Il puteti rezilia numai achitandu-le contravaloarea abonamentului pana la incetarea perioadei contractuale.Exemplu: daca mai aveti 8 luni pana la expirarea perioadei contractuale si un abonament de 10 euro lunar le platiti 80 euro si puteti solicita intreruperea serviciilor oferite pe respectiva cartela sim (blocarea nr de tel) pt a nu avea si alte surprize.Este singura solutie avand in vedere si faptul ca ati achizitionat si un terminal la promotie al carui cost a fost subventionat.
''pachet promotional'' este impropiu spus deoarece nu am beneficiat de nici o gratuitate.nu am avut nici o oferta pt un alt numar de minute sau altceva in plus fata de ce aveam inainte.singurul lucru a fost acizitionarea unui telefon pe care l am platit.nu inteleg cum pot firmele sa ceara o taxa de reziliere daca exista o lege care interzice acest lucru.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta contractul cu o firma de telefonie mobila isobelbella isobelbella Stiind ca in luna mai 2013 se fac 2 ani de la ultima modificare a abonamentului , am solicitat, in scris, fie reducerea costului, fie rezilierea contractului, ... (vezi toată discuția)