avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate irinachi

Activitate irinachi

multumesc de raspuns, dar eu amenda am platit-o demult, nu mai vorbim ca instanta m-a absolvit de plata amenzii, pe mine suspendarea permisului ma apasa, asta ma intereseaza, daca s-a prescris in 3 ani si 2 luni sau nu
sa inteleg ca fapta mea s-a prescris?
totusi acum o sapatamana am primit un plicde la poplitia de pe raza judetului unde s-a petrecut fapta, pentru care nu am semnat nimic, (probabil postasul a semnat in locul meu)in care ma anunta ca permisul meu se suspenda din data de 13.08.2011, deoarece eu nu am predat permisul pana la aceasta data...???cum e posubil asa ceva?de ce au stepatat atatia ani sa-mi trimita asta?stiam ca fapata se prescrie in cel mult 3 ani...
am un prieten care a omorat o persoana la 10 m de trecerea de pietoni si i s-a prescris dupa 6 luni..... nu mai inteleg nimic
in 26 feb 2008, am depasit viteza undeva un camp unde era restrictie de viteza de 50 km/h, (aveam 115 km/h) mi s-au dat 200 lei amenda, pe care am a
chitat-o, si 90 de zile suspendare.
am depus contestatie, nu am castigat si din 24.06.2008 hotararea judecatoreasca a devenit definitiva si irevocabila.
nu mi-am ispasit pedeapsa de 120 de zile de suspendare, deoarece tot timpul asta permisul a fost asupra mea, va rog sa-mi spuneti dupa cat timp voi putea iarasi circula fara griji pe drumurile publice.
va multumesc