avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate mitzanu

Activitate mitzanu

Răspuns la discuția cadastru
Multumesc.
Macar acuma stiu la ce legi sa apelez in caz ca trebuie sa las drumul acesta ... nu stiam ca poat fi despagubit daca las acest drum . Inca odata multumesc de ajutor.
Răspuns la discuția cadastru
Pai terenul meu are 1.5ha si cum am spus mai sus nu se poate face drum cu vecinii nici de jos nici de sus, cei de la Primarie si de la Oficiul de Cadastru au spus ca drumul trebuie sa fie de 9m, altceva nu au spus.
Singura persoana experta in domeniul cadastrului cu care am luat legatura este cel care ne face cadastrul. El ar fi trebuit sa stie dar tinind cont ca de 2 ani jumate ne tot plimba Primaria dintr-o parte in alta si Oficiul de Cadastru la fel din cauza cadastrului tarlalei, am lasat sa se rezolve de la sine cu tarlaua. Acum cind s-a rezolvat tot aceeasi chestie imi zic cu drumul ca trebuie sa fie de minim 9m.
Discuție cadastru
Buna ziua!
Posed un teren extravilan si vreau sa fac cadastru acestui teren si sa-i fac dezmembrarile. Am fost la Primarie si Oficiul de Cadastru, cei de acolo mi-au spus ca drumul de acces trebuie sa fie de 9m, drum cu 2 sensuri. Intrucit vecinii mei de sus si cei de jos si-au facut drum de acces cu ceilalti vecini ai lor, deci nu cu mine, acum eu trebuie sa las acest drum lat de 9m singur pe terenul meu in lungime de 300m (deci as pierde foarte mult teren).
In locul drumului lat de 9m se poate sa fac drum cu un singur sens lat de 4,5m ? si daca se poate puteti sa-mi spuneti care este legea aceasta la care pot apela?
Multumesc