nu are atecedente penale nici macar o amenda clienti care au fost audiati au spus ca nu era sechestrata si ca nu el primea bani ci ea ,ea se cam incurca in declarati mentionez ca pe ea au audiato la parchet de 2 ori iar pe el doar in ziua cand iau dat primul mandat si atat avocatul spune ca il mai tin in arest pt ca mai au martori de audia mi se pare cidat ca nu lau mai audit,aveti idee o s-ai dea drumu la urmatorul proces,va multumesc.
are un avocat care a mers o singura data la el la arest,pe noi ne duce cu zaharelu ca face si nu face nimic ,nea luat bani si atat,vine la procese spune trei cuvinte si atat,spunetim si mie cat poate sa stea in arest preventiv si cat poate dura ancheta,va multumesc.
buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov pe scurt ce sa int a cunoscut pe un sait de socializare o domnisoara care practica prostitutia si sa mutat cu ea ,au loc impreuna 2luni ,intr-o seara sa trezit cu politia la usa el nu era acasa la sunat ea si a venit ia dus la sc22 unde ia audiat separat lui ia luat o declaratie si ia dat drumu pe ia a tinuto de la ora 21 pana la6 dim ei ia dat drumu si la arestat pe el,mentionez el o astepta pe ea afara in curtea cs de pol ,ea a povestit unui prieten ca a fost obligata sa dec ca era sechestrata ca iau pus catuse ia spus ca ii anunta familia si pana la urma a declarat cum i sa spus si iipare rau dar sa speriat,au fost audiati clientii ei care au spus ca nu era sechestrata cu tote astea el este la al doilea mandat de 29 de zile,va multumesc.