avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare sub control judiciar

buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov pe scurt ce sa int a cunoscut pe un sait de socializare o domnisoara care practica prostitutia si sa mutat cu ea ,au loc impreuna 2luni ,intr-o seara sa trezit cu politia la usa el nu era acasa la sunat ea si a venit ia dus la sc22 unde ia audiat separat lui ia luat o declaratie si ia dat drumu pe ia a tinuto de la ora 21 pana la6 dim ei ia dat drumu si la arestat pe el,mentionez el o astepta pe ea afara in curtea cs de pol ,ea a povestit unui prieten ca a fost obligata sa dec ca era sechestrata ca iau pus catuse ia spus ca ii anunta familia si pana la urma a declarat cum i sa spus si iipare rau dar sa speriat,au fost audiati clientii ei care au spus ca nu era sechestrata cu tote astea el este la al doilea mandat de 29 de zile,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:34, 26 August 2011
Luati legatura cu un avocat, care sa citeasca dosarul si cu care sa puteti stabili o strategie reala de a rezolva problema. Situatia este mult prea complexa pentru a va putea raspunde ceva concret.
Depinde de probele de la dosar, de antecedente penale, etc. precum si de contra-probele propuse in aparare.Se pare ca sunt declaratii impotriva lui la dosar, inclusiv ale d-rei, probabil parte vatamata. Consultati un avocat, pedeapsa este destul de mare, infractiuni in concurs.
are un avocat care a mers o singura data la el la arest,pe noi ne duce cu zaharelu ca face si nu face nimic ,nea luat bani si atat,vine la procese spune trei cuvinte si atat,spunetim si mie cat poate sa stea in arest preventiv si cat poate dura ancheta,va multumesc.
Daca este vorba de infractiunea de proxenetism nu este chiar simpla situatia...
Este important de vazut ce probe exista la dosarul cauzei pentru a primi un raspuns cat mai concret posibil.
Chiar daca nu a sechestrat-o tot este vorba de infractiunea de proxenetism.
Pare ciudata situatia daca traiau impreuna pentru ca este cam greu de dovedit ca era proxenetul ei...dar daca clientii au declarat ca a luat el banii sau alte aspecte relevante infractiunea exista.

Dupa parerea mea la o pedeapsa cu suspendare ar putea avea sanse deoarece pe arest preventiv situatia este cam fara sanse concrete daca este vinovat...
Daca este insa recidivist...ar trebui ca avocatul sa caute o solutie sa aiba o pedeapsa cat mai redusa...deoarece nu mai poate spera la o pedeapsa cu suspendare...
nu are atecedente penale nici macar o amenda clienti care au fost audiati au spus ca nu era sechestrata si ca nu el primea bani ci ea ,ea se cam incurca in declarati mentionez ca pe ea au audiato la parchet de 2 ori iar pe el doar in ziua cand iau dat primul mandat si atat avocatul spune ca il mai tin in arest pt ca mai au martori de audia mi se pare cidat ca nu lau mai audit,aveti idee o s-ai dea drumu la urmatorul proces,va multumesc.

Alte discuții în legătură

Coruptie sexuala in spatiul public andronache112 andronache112 Buna ziua.Va scriu in sperana ca o s ama ajutati cu cateva raspunsuri Astazi fratele meu a fost arestat,deoarece in urma cu 10 zile,doua fete au sunat la ... (vezi toată discuția)
Credit adeverinte false - consecinte aaabbbccc1 aaabbbccc1 Buna,am o problema ,sunt acuzat ca am ajutat dverse persoane sa ia credit eu fiind functionar bancar,acele persoane a declrat ca le-am facut adeverinte si am ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)