avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Credit adeverinte false - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Credit adeverinte false - consecinte

Buna,am o problema ,sunt acuzat ca am ajutat dverse persoane sa ia credit eu fiind functionar bancar,acele persoane a declrat ca le-am facut adeverinte si am luat bani de la ei.sunt in jur de 20 persoane.ce risc??? sunt la prima abatare.nu exista dovezi ca am luat bani sau ca eu am intocmit acele adeverinte.multumesc.contractele au fost semnate de catre clienti.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
aaabbbccc1, utilizator
Cel mai recent răspuns: pvstefanes , utilizator 09:31, 1 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba de un grup de oameni care au declarat ca eu am facut adeverintele lor de venit,si ca am cerut bani de la ei din acele credite.nu exista dovezi ca au dat bani,dar exista adeverintele dar nu stiu daca se poate dovedii ca eu le-am intocmit.
Cred ca sunteti acuzat de abuz in serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Credeti ca art. 306 si art. 308 ( infractiuni de coruptie si de serviciu savarsite de alte persoane ) se pot aplica si in acest caz?
Inca nu am fost acuzat,nu am fost citat,este in cercetari dar imi este frica de ce se poate intmpla.Ce pot pati? se poate oare obtine cu suspendare?fiind fara cazier fara abatari.e posibil sa se dea arest preventiv?

Alte discuții în legătură

Trafic de minori katy_katalina89 katy_katalina89 Buna ziua!am si eu o intrebare:daca o persoana minora intretine raporturi sexuale cu alta persoana minora poate fi acuzat de viol???raportul a fost intretinut ... (vezi toată discuția)
Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)