avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic de minori

Buna ziua!am si eu o intrebare:daca o persoana minora intretine raporturi sexuale cu alta persoana minora poate fi acuzat de viol???raportul a fost intretinut cu acordul partii vatamate.in prima faza a fost acuzat de viol acum este acuzat de trafic de minoriconf legii678/2001 art 13.La aceasta fapta au fost implicate si alte persoane care au santaj partea vatamata???ce i se poate intampla fratelui meu daca el nu a participat la santaj???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 19 August 2011
Avand in vedere acuzatiile foarte grave ar trebui sa ii angajati avocat.
Chiar daca nu a participat la infractiunea de santaj este suficient sa fie arestat preventiv si pentru trafic de persoane.
Poate spera la o pedeapsa cu suspendare daca avocatul il apara la modul serios si inculpatul va avea o atitudine sincera.
daca e acuzat doar de trafic de monori si tot trtebuie sa-si faca aparare.
e posibil sa fie arestat daca sunt probe ca ar fi savarsit infractiunile la care faceti referire.
daca se stie de savarsirea infractiunii si inca nu este arestat inseamna ca ori nu este acuzat inca ori nu sunt probe suficiente impotriva lui.
am cautat dosarul si se numeste trafic cu minori.Fratele meu este anchetat cam de 2 ani si cateva luni in septembrie trebuie sa se prezinte la tribunal.Dovezi nu sunt,sunt decat declaratiile prietenilor lui care sau schimbat intre timp si nu il acuza.Cel care este implicat mai mult in aceasta problemma este un prieten deàl lui care a santajat partea vatamata si ii gasea alte persoane cu care sa intretina raporturi sexuale contra cost.Este posibil sa fie acuzat de complicitate??poate fi luat de pe bancile liceului si sa fie inchis???
Daca se afla in stare de libertate probabil ca nu va mai fi arestat.
Exista insa riscul sa il aresteze dupa ce il va condamna daca este vinovat.
Asa cum va spunea si in prima postare poate avea sanse si la o pedeapsa cu suspendare.
Daca nu isi va angaja avocat sansele lui sunt mai mici...
Infractiunea de care este acuzat este foarte grava si regula este ca cei vinovati ajung dupa gratii...insa exista si exceptii de la regula...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol si alte infractiuni fara dovezi concrete? Adina lemnaru26 Adina lemnaru26 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti daca doriti si pe mine ...sunt acuzat de 4 infractiuni : viol , grup infractional ,trafic de minori si trafic de ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol j4rry j4rry Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare.... pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)
Acuzație falsă viol de care s-ar fi petrecut într-un apartament în care eram și eu. pot cere evaluarea stării psihice a persoanei care a depus plângerea? A.Theodora A.Theodora Bună seara. Scriu această întrebare referitoare la un eveniment grav. Acum o zi eu si prietenul meu cu care am decis sa iau o pauza am fost băgați ... (vezi toată discuția)