buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov pe scurt ce sa int a cunoscut pe un sait de socializare o domnisoara care practica prostitutia si sa mutat cu ea ,au loc impreuna 2luni ,intr-o seara sa trezit cu politia la usa el nu era acasa la sunat ea si a venit ia dus la sc22 unde ia audiat separat lui ia luat o declaratie si ia dat drumu pe ia a tinuto de la ora 21 pana la6 dim ei ia dat drumu si la arestat pe el,mentionez el o astepta pe ea afara in curtea cs de pol ,ea a povestit unui prieten ca a fost obligata sa dec ca era sechestrata ca iau pus catuse ia spus ca ii anunta familia si pana la urma a declarat cum i sa spus si iipare rau dar sa speriat,au fost audiati clientii ei care au spus ca nu era sechestrata cu tote astea el este la al doilea mandat de 29 de zile,va multumesc.
In raport de natura acuzatiei este foarte greu de spus.
Exista probabil ceva probe care sa il incrimineze.
Asa cum v-am mai spus si mai sus fara a se studia in concret dosarul este greu de spus mai mult.
Avocatul dvs. poate ,,intoarce" lucrurile daca exista aceasta posibilitate si este nevinovat.
Este foarte probabil ca dvs. sa nu cunoasteti anumite aspecte care exista la dosarul cauzei.
Faptul ca ea nu era sechestrata nu inseamna ca este nevinovat.
Vorbiti cu avocatul dvs. si sa va explice in detaliu care sunt probele de la dosar si daca el crede ca este sau nu vinovat. Dar, repet, simplul fapt ca ea nu era sechestrata nu inseamna ca este nevinovat.
Trafic de minori
honey_mihu
Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)