avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate micabis72

Activitate micabis72

Răspuns la discuția divort la notar
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Discuție divort la notar
Va rog sa-mi spuneti daca divortam de comun acord la notar, se poate divorta la orice notar de pe teritoriul Romaniei, sau doar in raza ultimului domiciliu conjugal?
Răspuns la discuția divort si partaj
va multumesc pentru raspuns.
am o intrebare si va multumesc anticipat pentru raspuns.
Situatia sta in felul urmator. Am fost casatorita 20 de ani, am un baiat de 19 ani. Am hotarat cu sotul meu sa divortam de comun acord. Avem 2 proprietati. O cabana la munte care nu a fost finisata si o casa unde locuiam. Casa ne-a fost data de parintii lui, adica o parte din ea si noi am extins-o si modernizat si modificat in cei 20 de ani. Casa am luat-o cu contract de vanzare cumparare de la ai lui, contract care a fost intocmit pe numele amandurora. Mai avem 3 masini, una e trecuta pe numele fiului meu si 2 pe numele sotului. Specific ca la una mai plateste inca rate adica rata la un credit pentru nevoi personale, dar care s-a folosit pentru achizitonarea masinii. La o evaluare la cursul pietii valoarea totala a proprietatilor se ridica undeva spre 4 miliarde lei.
Am cazut de comun acord verbal, in perioada cand eu m-am mutat de acasa ca imi va da ca si parte din tot suma de 150.000 lei. Acum dupa 4 luni imi da doar 100.000 lei. Mi-a spus ca a consultat un avocat si ca daca voi intenta proces de partaj voi primi si mai putin. Pt ca: costurile sunt foarte mari si va taragana procesul la nesfarsit + ca la orice sentinta in favoara mea va face recurs, si va aduce martori ca 2 camere din casa + locul de casa a fost al parintilor lui. Iar o alta fata a problemei e ca eu din toata proprietatea am doar 25 %, el 25% iar fiul meu 50 %.
Ma opresc aici. As dori sa-mi spuneti daca e adevarat si daca as avea sorti de izbanda in instanta.
Va multumesc.