Buna ziua! Acum doua luni am accidentat masina de munca! Precizez ca nu sunt angajat pe post de sofer ci ca lucrator comercial! La momentul respectiv nu am semnat nimic si nici nu am facut un proces verbal de constatare. Am fost cu masina la un service auto si au spus ca reparatia e in jur de 2000 de euro. Sefii au spus sa duc masina la bucuresti pentru ca acolo este mai ieftina reparatia. Acum o saptamana am primit o hartie in care scria ca paguba este de 14 000 RON, insa aveam trecute daune care nu existau si care in nici un caz nu puteau fi efectuate de mine, eu am accidentat cupola in partea din spate ( masina este o duba) iar ei au trecut pe deviv reparatii la parbriz. Nu am fost intrebat nimic cu privire la costurile reparatiei, daca sunt de acord. Doresc sa imi asum paguba, insa in suma de 2000 euro care mi-a fost solicitata la primul service. Tin sa precizez ca in perioada respectiva eram in delegatie si lucram 16 ore pe zi, transportam marfa. De asemmenea am martori care pot sa confirme ca parbrizul nu avea nici o defectiune. Am consultat un avocat insa nu a stiut ce sa imi spuna. Cum as putea proceda? Va multumesc