avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters219685

Activitate ContSters219685

Răspuns la discuția Inselaciune?
da moral nu e normal e urat si scarbos am inteles va multumesc pt raspunsuri
si sa inteleg ca numa daca se face plangere ea poate sa fie trasa la raspundere?scuza`ti da nu stiu
pai ei dupaia ori o injura pe fata ori ii zice sa isi pastreze bani ca e vb de maxim 500 de euro!fata asta e stresata ca o aresteaza ca ii vine politia dimineata acasa si chestii dinastea e posibil
eu nu vad unde e inselaciune daca e o simpla discutie pe net unde ei sunt cei care invita ei sunt cei care se duc sa puna bani prietena mea nu promite nimic este invitata zice da ar fii frumos si dupaia se razgandeste daca ei fac ceva de buna voie si nesiliti de nimeni si nimeni nu le promite nimic numa raspunde un da la invitatia lor...nu inteleg??si ce se poate intampla cel mai grav?sa trebuiasca sa deie bani inapoi?
da dar ea nu cere bani ei trimit singuri de buna voie si ea nu merge la ei ca nu mai vrea care e infractiunea?
Discuție Inselaciune?
asi vrea sa stiu daca se considera infractiune sau ce riscuri are o fata daca sta pe un sit si vb cu barbati straini si ei ii pun bani sa mearga la ei si ea nu merge dar ea nu cere nimic ei invita ei trimit ce se poate intampla