avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate irina_iasi

Activitate irina_iasi

buna ziua ,as dori sa imi stergeti contul meu,fara un motiv anume, pur si simplu.va multumesc
buna ziua.as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul meu.am o descoperire de credit 5400 ron- 6 salarii in avans- la o banca si un credit nevoi personale la o alta banca in valoare de 25000 ron . din pacate am ramas fara servici si am plecat in strainatate, nu am absolut nimik pe numele meu in Romania , iar momentan debea m-am angajat cu contract de munca in alta tara din UE .ce masuri poate lua banca daca nu am platit ratele in timpul in care am plecat si pana acum, daca nu platesc ratele? deocamdata nu am primit inca nici un salar de la noul meu de munca,sotia mea-ratele au fost facute inainte de casatorie- a ramas fara servici in rom si ratele sunt mai mari decat venitul meu actual?ce masuri poate lua banca in caz de neplata a ratelor?mentionez ca aproape 4 ani am platit ratele lunar fara a avea nici o restanta nici la descoperile nici la credit si creditul mai dureaza innca 6 ani.multumesc frumos