avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate annaraluca

Activitate annaraluca

Buna ziua,
In luna Decembrie anul trecut,am luat un credit de nevoi persoanale in valoare de 36000 ron pe o perioada de 5 ani.Acum o luna am ramas fara job,eu lucrand pe drepturi de autor,contract de colaborare,nu am somaj.Momentan imi caut de lucru drept pentru care am intarziat cu rata deja 2 luni. Telefonul a inceput sa sune la doar cateva zile de intarziere a primei luni. in ultimul telefon mi-au zis sa cer o reesaloanare pana imi gasesc ceva de lucru.
intrebari:
reesalonarea ma poate ajuta acum ,desi nu pot plati nici daca imi miscoreaza rata,neavand nici un ban momentan,dar imi creste suma finala a creditului?
"o sa recurgem la alte modalitati ca sa platiti rata!" Ce alte modalitati pot folosi avand in vedere ca eu nu am nimic pe numele meu,doar un abonament orange,acela fiind si el suspendat.? Apartamentul parintilor mei e pe numele lor,se pot atinge de el? repet e credit de nevoi personale fara ipoteca,girant..etc.
Imi pun tot felul de intrebari persoanele,dar nu puteti sa va imprumutati,dar parintii nu va pot ajuta,dar...au voie sa faca asa ceva? pe mine ma deranjeaza ca imi vorbesc pe un ton foarte urat,in rest inteleg ca e treaba lor sa fie la curent,si le-am raspuns de fiecare data la telefon ca sa nu aiba impresia ca dau bir cu fugitii sau ceva..

Sper sa primesc niste raspunsuri cat de cat linistitoare.
Va multumesc
O zi buna