avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu am proprietati,bunuri s.a.m.d
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu am proprietati,bunuri s.a.m.d

Buna ziua,
In luna Decembrie anul trecut,am luat un credit de nevoi persoanale in valoare de 36000 ron pe o perioada de 5 ani.Acum o luna am ramas fara job,eu lucrand pe drepturi de autor,contract de colaborare,nu am somaj.Momentan imi caut de lucru drept pentru care am intarziat cu rata deja 2 luni. Telefonul a inceput sa sune la doar cateva zile de intarziere a primei luni. in ultimul telefon mi-au zis sa cer o reesaloanare pana imi gasesc ceva de lucru.
intrebari:
reesalonarea ma poate ajuta acum ,desi nu pot plati nici daca imi miscoreaza rata,neavand nici un ban momentan,dar imi creste suma finala a creditului?
"o sa recurgem la alte modalitati ca sa platiti rata!" Ce alte modalitati pot folosi avand in vedere ca eu nu am nimic pe numele meu,doar un abonament orange,acela fiind si el suspendat.? Apartamentul parintilor mei e pe numele lor,se pot atinge de el? repet e credit de nevoi personale fara ipoteca,girant..etc.
Imi pun tot felul de intrebari persoanele,dar nu puteti sa va imprumutati,dar parintii nu va pot ajuta,dar...au voie sa faca asa ceva? pe mine ma deranjeaza ca imi vorbesc pe un ton foarte urat,in rest inteleg ca e treaba lor sa fie la curent,si le-am raspuns de fiecare data la telefon ca sa nu aiba impresia ca dau bir cu fugitii sau ceva..

Sper sa primesc niste raspunsuri cat de cat linistitoare.
Va multumesc
O zi buna

Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 14:45, 22 August 2011
Nu pot decat sa va execute silit bunurile aflate in proprietatea dvs . Altceva nu pot face.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
ContSters214341, utilizator
Pana la implinirea termenului de prescriptie banca poate urmari bunurile si sursele de venit pe care le veti dobandi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ristaflorin ristaflorin Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Restante banca anacatanescu anacatanescu buna ziua.Am luat un credit de nevoi personale in 2008,in franci elvetieni,cae erau foate ieftini aunci.Ulterior,francul a crescut foarte mult,iar eu a trebuit ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)