avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate manolacheflorentina

Activitate manolacheflorentina

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum descarc gestiunea de marfa, implicit obiecte de inventar, tot ce a fost distrus in urma unui incendiu?
Multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu n raspuns la intrebarea: care sunt procedurile de defiscalizare a unei case de marcat , distrusa in urma unui incendiu. Exista un termen legal si daca da care este art.lege, in care sa te prezinti la anaf pt. defiscalizare?
Multumesc
Bna ziua,
La stabilirea impozitului incepand cu 01.01.2015 se tine cont realizarea veniturilor de la 31.12.2014:
- se tine cont si de contul 767?
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de apa calda si de caldura.
Sunt conectata la reteaua de termoficare a blocului in care locuiesc. Nu avem apa calda in bloc din iunie 2014, din cate am inteles sunt foarte mari datorii la Radet.
Ce trebuie sa fac sa aflu daca vom avea caldura la iarna? Trebuie sa iau masuri deoarece am copii mici. Pot sa mai pun centrala ? Pe curent sau pe gaz?
Multumesc.
Răspuns la discuția Factura externa
si inca ceva
aceasta factura trebuie sa apara in decontul de tva?
daca introduc furnizorul in program nu-l gaseste dupa codul vat
Discuție Factura externa
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati ,
am o factura din bulgaria de marfa in val.de 1382 euro
este achitata cash, bonul de casa atasat la factura este in leva
produsele sunt scrise in factura in engleza
cum introduc factura in gestiune?
o traduc si atasez lista tradusa langa ea?
cum o achit?
stiu ca daca este in valuta nu exista plafon de plata chiar daca depaseste 5000 lei atunci cand o traduc
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model in excel pentru decont de cheltieli cu bonuri din afara tarii ( adica sa poata face conversia la valuta).
Multumesc!
Discuție Tva bonuri
se deduce tva din bonurile de casa prin care se achizitioneaza rovinieta?
Cum se inregistreaza in conta bonurile externe ( din alte tari) de: combustibil, parcare, viniete, taxe de pod etc..............?
Multumesc
Răspuns la discuția Inregistrare factura externa
deci pot sa inregistrez factura in contabilitate sau nu?