avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model pentru decont de cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model pentru decont de cheltuieli

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model in excel pentru decont de cheltieli cu bonuri din afara tarii ( adica sa poata face conversia la valuta).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 17:05, 30 Septembrie 2014
Pentru decontarea cheltuielilor, indiferent de locul in care au fost efectuate, se foloseste arhicunoscutul decont de cheltuieli. Transformarea valutelor in lei se pot face pe un document in excel, care se ataseaza la decont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul casa lei-valuta camicami camicami Spuneti-mi cum sa procedez,corect,in urmatoarea situatie , ce documente la registrele de casa trebuie sa intocmesc : -din numerar casa in lei patroana ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale achitate cu cardul in valuta ContSters137674 ContSters137674 Buna dimineata! Am urmatoarea problema: Angajatul firmei care este si asociat efectueaza plati cu cardul firmei in strainatate. Imi aduce bonurile fiscale ... (vezi toată discuția)
plafon maxin diurna nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA INTREBARE: CAT ESTE PLAFONUL MAXIM PENTRU DIURNA, SI CAT E PLAFONUL DE CAZARE - PT ANGAJATUL UNEI FIRME CARE PLEACA IN GERMANIA PENTRU ... (vezi toată discuția)