avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiVlad

Activitate MihaiVlad

Am vorbit cu presedintele si cum am precizat mai sus exista o hotarare a administratiei blocului prin care proprietarii nu platesc cheltuielile blocului (lift, lumina, gunoi, etc) acestea fiind suportate in intregime de firme si familiile in chirie. Am vorbit la primarie la Relatii cu Asociatiile de Proprietari si mi-au spus ca nu pot face nimic deoarece exista aceasta hotarare. Am vreo sansa daca ii dau in judecata?
Buna ziua. In urma cu 6 saptamani eu si cu familia (3 pesoane fizice) ne-am mutat intr-un apartament cu chirie intr-un bloc in care sunt si diverse firme. Astazi a venit administratorul la usa cu prima factura la intretinere pe luna iulie de 385 lei. Alte familii de 3 persoane pe lista erau trecute cu 180 lei, iar firmele aveau tot in jur de 380-400 lei. Explicatia lui a fost ca persoanele fizice in chirie platesc atat de mult (la fel ca firmele) deoarece asa a fost hotarat de cosiliul de administratie al blocului. Intrbarea mea este: are dreptul cosiliul de administratie de a factura in acest mod persoanelor fizice in chirie? Exista o lege care le da dreptate? Si unde pot sa fac o reclamatie? Va multumesc.