avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1961 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters219817

Activitate ContSters219817

Răspuns la discuția Asigurare pe viata
Mai am o intrebare: Accesul la formol e legal? Eu am mers la cateva case distanta pentru a lua o cruce. Cand m-am intors cumnatul meu ii facea tatalui meu mort o injectie in stomac.Mi-a spus ca asa trebuie sa-l imbalsameze. Oare nu trebuia sa-l imbalsameze un om autorizat? Motivul pentru care nu m-am adresat pana acum autoritatilior este ca ma tem pentru viata mea , in cazul in care eu am dreptate.
Răspuns la discuția Asigurare pe viata
A plecat din casa in gradina . . Dupa cateva minute l-am gasit mort in gradina . Eu doar cred ca ceva s-a intamplat acolo, pentru ca era foarte bine cand a iesit din casa .Nu a acuzat nicio durere de ceva anume. Pe de alta parte nu pot sa stau cu un parinte 24 de ore din 24. Raspunsurile la intrebarile pe care le am cu siguranta le voi gasi in instanta , Pe aces forum eu doar am vrut sa aflu niste pareri ale avocatilor.
Răspuns la discuția Asigurare pe viata
Eu nu-mi doresc niciun ban, eu doar consider ca tata a murit in conditii suspecte . Era foarte tanar.
Răspuns la discuția Asigurare pe viata
Tatal meu are o firma de constructii, iar sora mea a avut tot timpul imputernicire. Stiu aceste lucruri din discutiile lor. Cand am inceput sa pun intrebari dupa ce l-am gasit pe tata mort, nici sora mea , nici sotul ei nu mi-au raspuns
De curand l-am gasit pe tatal meu mort. Am o suspiciune ca el a avut asigurare pe viata, iar aceasta asigurare a fost incasata de unul dintre ginerii lui. Cum pot afla daca tatal meu a avut asigurare pe viata?