avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Activitate sterealiliana

Activitate sterealiliana

Daca vreau sa particip la o licitatie si nu ma incadrez cu cifra de afaceri pot sa particip cu un tert sustinator
Pot participa la licitatie cu tert sustinator ,firma intrata in insolventa
Vreau sa particip la o licitatie cu un asociat care a intrat in insolventa, se poate ?
Răspuns la discuția Dreptul la o adeverinta refuzat
ms pt sugestii
Răspuns la discuția Dreptul la o adeverinta refuzat
Cu scuzele de rigoare dar este adevarat starea deplorabila a unor angajate care se simt frustrate si se razbuna pe altii.
S-a depus cere si s-a platit si banii pentru trimiterea adeverintei prin posta, asa ca nu ramane decat sa consideram rautatea sau proasta organizare a firmei. Din cate s-a inteles acolo nu mai lucreaza decat un portar, o secretara si contabila acesta fara suflet care este mana dreapta a directorului sau chiar sotia, ceva de genul. Degeaba se adreseaza directorului, il trimite tot la functionara respectiva.
Daca vrea sa o actioneze in instanta cum trebuie procedat?
Buna ziua. Ma numesc Liliana si vreau un raspuns cat mai clar la o problema a zilelor noastre. Tatal meu si-a pierdut pensia de boala pe motiv ca sufera de un "Diabet relaxat" si acum vrea sa-si depuna dosarul de pensionare la limita de varsta. Dar apare o mare problema. A lucrat la o firma din Pitesti, cu sediul in Bucuresti timp de 8 ani pana la Revolutie si a avut grupele 1 si 2 de munca.
Cand s-a pensionat pe caz de boala a primit de la firma respectiva o adeverinta dar care nu a fost valabila pe motiv ca s-au schimbat intre timp niste ordonante. Acum 3 luni s-a prezentat la sediul firmei respective sa-si ceara o noua adeverinta. I s-a promis ca i se da, dar e dus cu presul de o mare idioata care e grasa cat casa si ii e lene sa-si faca treaba. Omul nu mai are niciun venit si depinde de acea adeverinta, pe care nu o poate obtine fiind sfidat de functionara respectiva. Cui trebuie sa se adreseze ca sa fie sigur ca o obtine?