avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate ioanblaga

Activitate ioanblaga

Răspuns la discuția Conflict de munca angajat Patron
Dar nici faptul ca angajatorul nu a intocmit formele de angajare prevazute de lege, nici dupa trei luni nu reprezinta incalcarea codului muncii. Aducand motive puerile, iar atunci cand nu am mai fost de acord cu asa ceva , mi s-a spus ca pot pleca in secunda doi

Am plecat de la firma care lucram la un nou loc de munca unde promisiunile au fost generoase, angajarea mea definitiva se tot amana din diverse motive invocate de catre administratorii firmei, dupa 3 luni si ceva am fost chemat la o discutie, in urma careia am fost anuntat ca salarul meu in cazul unui angajamet ar fi diminuat cu 700 roni, sigur acest lucru era inacceptabil din partea mea, prin urmare am ramas si fara loc de munca si fara posibilitatea de a merge in somaj datorita intreruperi de 3luni si 10 zile, ce este si mai trist am ramas si fara sa fiu retribuit pentru muca efectuata, ce as putea sa fac si unde as putea reclama fapta angajatorului#-o#-o#-o
Buna ziua , cate zile de concediu de odihna ai dreptul dupa 35 de ani in productie si cate zile se adauga pentru conditii de munca deosebite, meseria mea este, de"tipograf". Va multumesc.#-o