avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate ionicaaaaa

Activitate ionicaaaaa

Discuție divort
buna ziua,
rugaminte ,sant casatorita de 4 ani si stau cu el de 10 ani----avem un baietel de 11 ani si el bea intruna si ne jigneste pe mine la inceput ma batut cand a inceput copilul sa vada chestiile astea nu a mai dat in mine insa jigniri,treziri in miez de noapte pentru ami luat injuratrile de rigoare etc(sant foarte multe)si am tot incercat sa ai spun sa lase bautura ca ne distruge psihic pe mine si pe baiat si lam amenintat ca tot plec dar nu am facut-o niciodata,insa acum ma-m saturat ca mi-a zis ca eu mam nascut sa ma chinuiasca el si ca eu am voie sa respir doar cand imi zice el,asa ca am facut tot posibilul sa plec din tara ,am venit in italia si lucrez aici ca batanta cu contract legal de munca ..copilul o sa mearga aici la scoala ca iam depus actele ,,dar el continua sa imi trimita mesaje si sa ma ameninte...
intrebare;;;;;;;;;;;;;;;;;;;pot sa bag divort de el de aici din italia fara sa fiu eu prezenta acolo in romania......si cu copilul cum se procedeaza ca el nu vrea sa stea cu tacsu........
va multumesc
cu respect ioana:(:(