Buna Ziua / Seara! As dori va rog sfaturi si sugestii de la administratorii experimentati ai magazinelor dar si de la nepretuitii avocati de pe forum in legatura cu mentinerea corecta si legala a magazinului.
Spre exemplu asezarea produselor in rafte separate... ce anume trebuie sa stea separat in frigider sau pe rafturi pentru a evita amenzi
De asemeni exista vreun site sau legi care sa explice toate aceste lucruri? Se poate gasi ceva in monitorul oficial? Multumesc! Orice ajutor, sfat sau idee este foarte apreciata!
Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila :)
Ma intereseaza
Comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete, in magazine NESPECIALIZATE
Tot ce pot gasi este doar in magazine specializate. Vechiul cod permitea vanzarea acestora in magazinele nespecializate?
De asemeni
"Cod caen - 471 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate
4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare"
In acest cod de mai sus se pot vinde fructe si legume?