avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate razvan_ionut

Activitate razvan_ionut

Răspuns la discuția Email
Stiu cine imi trimite si stiu si unde sta, ideea este ca daca pot face acest lucru , poate il sperii si inceteaza
Discuție Email
Buna seara

Tot primesc e-mail-uri cu injurii, jigniri posibil si ceva amenintari. As dorii sa stiu daca pot da in judecata acea persoana in baza e-mail-urilor primite drept dovada.

Multumesc

Imi cer scuze daca nu este postata unde trebuie intrebarea.
Răspuns la discuția Mostenire
suntem toti de acord in privinta renuntarii in favoarea unuia singur si vroiam sa gasim o solutie destul de usoara dar sigura prin care acel frate care sta deja acolo are garantia ca dupa ce se vor face actele nu i se va da cu sutul in fund ...

Nu exista testament sau orice altceva aceasta a fost ultima lui dorinta.
Multumesc pentru raspunsurile date, mai revin daca am nelamuriri
Multumesc o zii buna tuturor.
verbal stiu ca nu are nici o valoare. Deci dupa ce se face actul de propietate pe numele celui mic la randul lui poate face uzufruct viager pentru celalat frate ca sa stea acolo fara sa aiba vreo grija ca va fi dat afara corect?
eu vroiam sa stiu un singur lucru daca se poate face o asemenea hartie nimic mai mult
doar verbal a fost ultima dorinta a lui ca acel bun sa revina celui mai mic dintre frati, dupa ce se vor face actele pe numele acelui copil vreau sa stiu daca se poate face o hartie la notar in care sa scrie ca respectivul propietar nu poate da afara unu din frati care sta deja acolo doar in anumite conditii nu cand i se nazare lui.

parinti au divortat si dupa aprtaj au ramas fiecare cu ce au vrut
Discuție Mostenire
In urma decesului unui parinte care are drept deplin la o propietate urmand ca acea propietate sa ramana unui singur copil (suntem 5 in total). As dorii sa stiu daca dupa facerea actelor se poate face o hartie la notar prin care noul propietar nu poate sa dea unu din frati afara din acea locatie doar in anumite conditii