Va multumesc frumos,Eu i-am propus tatalui sa o viziteze ,si chiar sa o ia de dimineata pana seara ,de 2-3 ori pe saptamana,avand in vedere ca totusi nu locuim prea departe,insa nu este deacord.Nu-mi doresc sa-i desparte,vreau sa pastreze o legatura stransa,insa nu jucand bambilici cu copilul,astazi sta ma mami,si maine la tati. La domiciliu stabil ma refer.
Am si eu o intrebare,ce sanse am sa obtin incredintarea definitiva a copilului ,in conditiile in care sotul meu a ispasit o pedeapsa de 2,8 ani pentru tentativa de omor,iesind in luna ianuarie,conditionat .Eu fiindu-i alaturi in tot acest timp,cu speranta ca va iesii si vom fi o familie.
Eu i-am propus divortul la notariat ,oferindu-i dreptul sa vina sa ia fata de 2-3 ori pe saptamana, de dimineata pana seara,nefiind deacord ca fata mea sa doarma acolo,nedorind sa o derutez mai mult,insa el insista sa ii dau copilul, de 2 ori pe luna cate 2 zile, si jumatate din vacanta.
Eu nu pot accepta asta ,in primul rand ca nu e bine pentru ea,si in al 2-lea rand pt ca eu am crescut singura copilul asta ,iar acum el vine cu pretentii.Exista vre-o sansa ca el sa obtina in instanta ceea ce imi cere si mie ,Atarna cumva faptul ca el are cazier pt violenta?Astept raspuns urgent,si va multumesc anticipat!!!
sotul meu a fost inchis pe 17 mai 2009.din momentul in care a intrat in penitenciar ,a avut un comportament exemplar,intre1-2 evidentieri pe luna,8 permisii acasa.Munceste in spitalul penitenciarului la deservire.Intrebarea mea este ,daca eu trebuie sa fac ceva pentru a obtine un termen la tribunal,sau eliberarea conditionata se face automat ,dupa evaluarea judecatorului delegat al penitenciarului?!