pesimistul a scris:
[R O M Â N I A
ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ªI JUSTIŢIE
SECŢIA PENALÃ
Decizia nr. 2412/2004
Dosar nr. 352/2004
ªedinţa publică din 4 mai 2004
Asupra recursului de faţă;
În baza lucrărilor din dosar, constată următoarele:
În temeiul art. 409 şi art. 410 alin. (1) partea I pct. 7 şi pct. 71 teza I C. proc. pen., procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei penale nr. 614 din 30 octombrie 2002 a Judecătoriei Lugoj şi deciziei penale nr. 117 din 14 martie 2003 a Tribunalului Timiş, definitivă prin nerecurare, motivând că faptei săvârşite de inculpatul M.N. i s-a dat o încadrare juridică greşită în infracţiunile de fals material în înscrisuri oficiale, prevăzută de art. 288 alin. (1) C. pen. şi uz de fals, prevăzută de art. 291 C. pen., în loc de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 290 C. pen. Totodată, s-a învederat că instanţele au omis aplicarea unor dispoziţii obligatorii din Legea nr. 26/1990 (M. Of. nr. 49/4.02.1998).
vai!!! m-ai distrus!
mai, astia chiar se documenteaza cand intocmesc subiectele. eu totusi am sa o contest, nu ca as vrea 9, dar mi-e teama de multi cu 8 sau "prea spre 8". incerc sa mai gasesc de contestat si postez lista mea finala. va zic sincer, multi colegi ai mei se pregatesc de contestatii si spun ca au gasit intrebari incerte.nu prea pot sta pe net...