avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea2011

Activitate Andreea2011

nu stiu! eu am sa pun totusi contestatii raportat si la colegii mei, sa fie mai multe; eu zic asa sa facem, cat sa coste fax-ul acela??
nota mea sper sa fie buna!de la anunt m-a inspainamtat nr de locuri!
marius, am gresit din prostie si neatentie la unele. care simtim ca am avut astfel de stari, sa fim siguri ca ceea ce contestam noi e...ca si respins.
sa ma scuzati, dar nu vreau sa jignesc.
stii eram sigura ca asta e o chestiune controversata care incalca regulamentul, dar daca tu ai reperat-o in doctrina, nu am sanse.

Vrei să spui că vor fi multi cu note de 8 și ”prea spre 8”?

de la colegi stiu,noi discutam de persoane din mai multe judete. nu pot sa cred ce locuri putine au fost! m-am zapacit de tot! incerc sa ma linistesc, mai ales ca au cam inceput sa cada motivele mele de a contesta. haideti sa luam o pauza sa ne linistim pt ca trebuie gasite contestabile.
pesimistul a scris:

[R O M Â N I A

ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ªI JUSTIŢIE

SECŢIA PENALÃ

Decizia nr. 2412/2004
Dosar nr. 352/2004

ªedinţa publică din 4 mai 2004

Asupra recursului de faţă;

În baza lucrărilor din dosar, constată următoarele:

În temeiul art. 409 şi art. 410 alin. (1) partea I pct. 7 şi pct. 71 teza I C. proc. pen., procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei penale nr. 614 din 30 octombrie 2002 a Judecătoriei Lugoj şi deciziei penale nr. 117 din 14 martie 2003 a Tribunalului Timiş, definitivă prin nerecurare, motivând că faptei săvârşite de inculpatul M.N. i s-a dat o încadrare juridică greşită în infracţiunile de fals material în înscrisuri oficiale, prevăzută de art. 288 alin. (1) C. pen. şi uz de fals, prevăzută de art. 291 C. pen., în loc de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prevăzută de art. 290 C. pen. Totodată, s-a învederat că instanţele au omis aplicarea unor dispoziţii obligatorii din Legea nr. 26/1990 (M. Of. nr. 49/4.02.1998).

vai!!! m-ai distrus!
mai, astia chiar se documenteaza cand intocmesc subiectele. eu totusi am sa o contest, nu ca as vrea 9, dar mi-e teama de multi cu 8 sau "prea spre 8". incerc sa mai gasesc de contestat si postez lista mea finala. va zic sincer, multi colegi ai mei se pregatesc de contestatii si spun ca au gasit intrebari incerte.nu prea pot sta pe net...
eu zic ca o vor anula ei!....stai!dar trebuie sa se bazeze pe contestatii! o contestam.
mariana_en a scris:

mneatza
hai la treaba
cine contesta, ce contesta
favorite: aia cu repunerea in termenul de recurs...daca nici asta nu e o tampenie cat casa...cum adica, poate fi ceruta pe timpul termenului de incercare bla bla...??? e ca si cum ma intreaba daca pot sa cer rep in termen dupa ce am fost la piata...ce are a face ...cu prefectura??nu tu cauze sa justifice cererea, nu tu ref la termenul de 10 zile...o ineptie
iarasi in top: fals material in inscrisuri sub semnatura privata. daca imi arata cineva unde e infractiunea asta, mananc codul penal fara sare...asta chiar m-a calcat pe nervi: pusesem varianta asta corecta, cand am vazut perla..am zis stai asa, ca nu il pot incadra la o infractiune inexistenta...
ca e ca ei at c e vb de interpretare, hai ca mai...da chiar sa inventezi infr noi, da-o in mama ei de treaba...

CORECT! pe asta o contest si eu ca stiu pe multi care nu au inteles-o! eu nici acum nu o inteleg!
Din pacate...pentru multi si mai ales pt o persoana din sufletul meu, acesta va fi ultimul tren. "Direct pe post" e "pe excludere". Nu mai puteam oricum, am tras enorm si cu munca asta as fi putut in alti ani sa fiu foarte sus; acum Dumnezeu a tinut cu mine! mi-am platit lenea cu minute de somn!dar vina e doar a mea.
Sper din tot sufletul sa se mai tina examen direct pe post; au fost niste discutii, daca poate cineva sa posteze aici link-ul. sper sa scap acum!bafta sa avem sa fim sus-sus pe lista!sincer, tremur pana la afisare!:luck:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Bafta tuturor!
Buna! In opinia mea e ceva cu acest regulament gasit de voi; ar fi bun, dar e cam unic, in sensul ca vad ca e un altul postat pe la celelalte barouri, la dispozitia candidatilor.
Ice Hellene a scris:

Stie cineva ora la care incepe examenul?

Buna!
Examenul se tine la ora 10 in toata tara.Sigur.