avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate Irina86

Activitate Irina86

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la un contract ipotecar achizitionat in 2008 de sotul meu(la momentul acela el fiind necasatorit).Acum situatia sta asa:din 2011 nu am mai putut achita ratele(1500ron el avand salar 1800)am facut o cerere catre banca unde am mentionat situatia financiara si dorinta de a esalona sau orice alta solutie la problema noastra.Nu am primit nici un raspuns.Acum am primit o somatie precum ca este pe rol si s-a acceptat executarea sumei datorate plus cheltuilile executorilor ,prin poprire .Intrebarea mea este;cum trebuie sa fac ,cu cine i au legatura cu banca sau cu executorul pentru a gasi solutii ,noi nu vrem sa pierdem apartamentul avem si un bebe de 6 luni ,sotul e singurul care munceste .In instiintarea de poprire se executa ambele sume si suma datorata bancii si cheltuielile de executare,cum se va imparti un salariu de 2000 ron daca numai el e salariat si avem un copil?Instiintarea este egala cu o decizie definitiva ?pot sa o contest si daca da si nu se aproba voi plati amenda?
Va rog din suflet sa imi raspundeti si sa iertati eventualele erori ,sunt termeni juridici pe care nu ii intelegem.O zi buna!