avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate OlteanM

Activitate OlteanM

Răspuns la discuția Precizari la actiunea principala
Ei asa da, a fost pe intelesul tuturor :).
Sper sa nu fie respinsa de catre instanta pt ca de fapt, in cererea de recurs eu am cuprins trei puncte: am contestat masa succesorala stabilita la fond, faptul ca unul dintre mostenitori nu a facut dovada acceptarii mostenirii nici macar tacit si nu s-a prezentat niciodata cand s-a judecat dosarul, nici acum la recurs si totusi este cuprins ca mostenitor; si o eroare clara care s-a facut de catre instanta de fond in momentul stabilirii loturilor.
As dori sa ma rezum doar la ultimele doua puncte, dar nu stiam care este procedura... cum pot sa abordez problema.
Va multumesc pentru disponibilitate si pentru raspunsul detaliat.
Daca timpul va permite, as vrea sa mai intreb un lucru: dosarul a fost deschis in 2008, iar reclamanta a platit taxa de timbru judiciar conform legii de atunci, cu 19 roni, intre timp legea s-a schimbat cu 3% din val masei succesorale, iar acum l-a recurs, mi s-a pus in vedere sa completez taxa de la 50% din voaloarea de la fond la 1,5% din valoarea masei succesorale, ceea ce inseamna foarte mult fata de val platita la fond? Cum sa procedez?
Multumesc.
Răspuns la discuția Precizari la actiunea principala
Buna dimineata!
Va multumesc domnilor pentru raspunsuri si pentru ... "proverbe", al d-lui Sebastian este chiar incurajator.
Insa, tot nu m-am lamurit.Nu am fost suficient de clara in exprimare: am facut cere de recurs motivata, la care partea adversa a venit cu intampinare, acum suntem la al treilea termen iar eu as dori sa restrang din "pretentiile"mele sa simplific ceea ce am cerut initial.
Prin ce document arat acest lucru, care sunt modalitalile de depunere?
Va multumesc anticipat!
Am inaintat o cerere de recurs pentru un dosar. S-a depus intampinare de catre partea adversa, iar acum as vrea sa vin cu niste precizari pe langa actiunea mea principala, cum pot sa fac?
Cineva mi-a spus ca trebuie sa depun cu 5 zile inainte de termen, pot s-o fac pe fax sau totusi la termen?
Va rog cine stie sa-mi de-a un raspuns.
Multumesc